Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

EVOC – revolutionaire rugzakken, tassen & protectoren voor sneeuw- en bike-avonturen

De oprichters van EVOC hebben veel gereisd met mountainbike en snowboard. Uit eigen ervaring weten ze, hoe belangrijk het is om je rug te beschermen, en in 2003 creëerden ze het eerste prototype van de protector-rugzak. Daarna kwam de Bike Travel Bag, zodat ook je bike heelhuids op het vliegveld aankomt. Functie en kwaliteit zijn altijd de belangrijkste kenmerken geweest van de producten die sinds 2008 verkrijgbaar zijn.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Op zoek naar adembenemende hellingen en afdalingen heeft het EVOC-team de afgelopen twintig jaar meer dan vijftig bestemmingen afgereisd met mountainbike of snowboard. En het werd keer op keer duidelijk, dat hun uitrusting niet kon bieden wat ze ervan verlangden. Dus begonnen ze steeds meer equipment te ontwikkelen op basis van hun eigen ideeën. Vandaag de dag biedt EVOC een groot en groeiend portfolio aan van goed doordachte producten voor fietsers en wintersporters, die aan de hoogste eisen voldoen.

EVOC bike

EVOC bike – met fiets & bagage zeker onderweg op de trails van deze wereld

Met meer dan tien jaar ervaring in de ontwikkeling van zekere en ongecompliceerde fietstassen, maakt EVOC je reisdromen waar. De slimme bike-transport-oplossingen zorgen ervoor, dat je favoriete fiets veilig op de plaats van bestemming aankomt, zonder dat je bijvoorbeeld de cockpit hoeft aan te passen voor en na het inpakken. Dankzij hun lage gewicht en comfortabele handling verhogen de fietstransport-tassen en hoezen niet alleen je reiscomfort, maar bieden ze ook bescherming. En revolutionaire oplossingen zoals de Road Bike Bag Pro - speciaal ontworpen voor racefietsen en triatlonfietsen - laten zich ook gemakkelijk opvouwen en opbergen.

Als je een lange tocht gaat maken met je trekking-fiets of een langere tocht plant met je gravelbike en meer opbergruimte nodig hebt, bieden EVOC's variabele frame-, stuur- en zadeltassen ingenieuze bevestigings- en aanpassingsmogelijkheden die op geen enkele manier ten koste gaan van je rijplezier. Bikepacking op zijn best - zelfs als het een beetje hobbelig wordt.

Of het nu gaat om een meerdaagse tocht of een avondje trailriding-fun: de rugzakken en heuptassen bieden altijd voldoende ruimte voor belangrijke accessoires en uitrusting. Die natuurlijk zo vast zit als een huis en maximale ventilatie toelaat. Bijpassende hydratatieblazen, regenhoezen en multifunctionele tassen maken je uitrusting compleet.

EVOC Snow – optimale bescherming & comfort op en naast de piste

Ook voor je wintersportuitrusting heeft EVOC de juiste transportoplossingen. Ski's, snowboards en accessoires zijn altijd veilig opgeborgen en gemakkelijk toegankelijk in de Snow Travel Bags. In de bergen moet je altijd op je uitrusting kunnen vertrouwen. Met de rugzakken uit de FR- en Patrol-serie van EVOC kun je zorgeloos downhill storten in de poedersneeuw. En met de LINE R.A.S. Protector rugzak combineert EVOC voor het eerst lawineveiligheid en rugbescherming in één product. Van een ontspannen dag op de piste tot een avontuur in het hooggebergte: de veelzijdige EVOC-rugzakken zijn absoluut ontworpen voor de meest winterse toepassingen.

EVOC snow

Bagageoplossingen & gecertificeerde bescherming voor rugzakken, kleding & equipment

De EVOC Protector rugzakken zijn TÜV/GS-getest en CE-gecertificeerd en combineren de voordelen van een volwaardige rugprotector met een goed doordachte fiets- of skirugzak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de lengte van het bovenlichaam van de drager. Ondanks het vederlichte gewicht biedt de rugprotector maximale bescherming tegen stoten, veel flexibiliteit en een hoog ademend vermogen. Hij kan gemakkelijk vervangen worden in geval van valschade.

Ook de functionele protector-kleding van EVOC biedt gecertificeerde bescherming voor het betreffende gebruiksgebied, een perfecte pasvorm en maximaal comfort, evenals de mogelijkheid om de protectoren te vervangen en te wassen. Dit minimaliseert je risico op letsel, zelfs bij moeilijke afdalingen, zodat je meteen weer verder kunt.

Om je gehele uitrusting en kleding net zo zorgeloos en comfortabel te vervoeren, heeft EVOC rugzak- en tassenseries speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik en ontspannen reizen. Zoals gebruikelijk met doordachte compartimenten, handgrepen en details gemaakt van robuuste high-end materialen.

EVOC reizen