Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Spank - innovatieve fietsonderdelen met stijl

Het bedrijf Spank maakt indruk met innovatieve, stijlvolle en absoluut geavanceerde fietsonderdelen, zoals Spank sturen of pedalen. Hun aanpak in combinatie met de samenwerking met tal van mountainbike-profs heeft Spank al snel wereldwijde bekendheid gebracht. Tegenwoordig zijn Spank fietsonderdelen op veel mountainbikes te vinden. Inmiddels biedt de fabrikant ook producten voor onder andere e-bikes en gravelfietsen.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Spank - fietsonderdelen met stijl gecombineerd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Spank heeft een goede naam opgebouwd in de mountainbike-sector en staat voor hoogwaardige fietsonderdelen. Gecombineerd met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en veel stijl, is er bijna geen mountainbike zonder Spank onderdelen. Spank wilde innovatieve, moderne en stijlvolle fietsonderdelen ontwikkelen met behulp van nieuwe technologieën. Daarom is Spank een van de weinige bedrijven in de fietsindustrie die alle productiestappen zelf uitvoert. Spank heeft zijn eigen afdelingen voor ontwerp, ontwikkeling, productie en producttests. Korte wegen, flexibele afspraken en snelle reacties zijn het resultaat en daarmee verdere bouwstenen voor het succes van het bedrijf Spank.

Spank fietsonderdelen bij BIKE24

Wat begon met een paar speciale onderdelen is nu uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment dat indruk maakt. Je kunt de volgende Spank fietsonderdelen op je fiets monteren:

  • Spank sturen
  • Spank pedalen
  • Spank stuurpennen
  • Spank velgen
  • Spank zadels
  • Spank wielsets
  • Spank handvatten

Spank staat erom bekend zijn fietsonderdelen een extra portie stijl te geven. Daarom zijn Spank sturen, pedalen en dergelijke niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten, breedtes en diameters, maar ook in verschillende kleuren. De voor Spank kenmerkende geanodiseerde kleuren vallen op en geven je fiets een bijzondere en individuele uitstraling.

Het Spank Vibrocore systeem

Moderne mountainbikes zorgen niet alleen met hun vering, maar ook met hun materiaal voor minimale trillingen tijdens het rijden. Dit is waar Spank een paar jaar geleden met de Spank Vibrocore-technologie iets geheel nieuws introduceerde. Bij de Vibrocore-technologie wordt het aluminium materiaal gecombineerd met een speciaal, trillingsabsorberend schuim, zodat trillingen beter worden gedempt. Deze technologie wordt gebruikt in Spank sturen en Spank velgen. De technologie werd ontwikkeld in samenwerking met tal van downhill-profs, zoals Mick en Tracey Hannah. Zo kan de functionaliteit steeds verder worden verbeterd.

De toepassingsgebieden van Spank onderdelen

Spank fietsonderdelen zijn beschikbaar voor verschillende toepassingsgebieden. De meeste Spank sturen, velgen, pedalen en nog veel meer zijn bijzonder geschikt voor het mountainbiken. Bij Spank vind je onderdelen voor gebruik op downhill bikes, enduro bikes en trail bikes. Sinds enige tijd zijn bij Spank ook speciale producten voor e-bikes en gravel bikes verkrijgbaar. 

De Spank Spike, Spoon en Oozy pedalen zijn bijzonder populair. Met een combinatie van stijl, stabiliteit en een laag gewicht scoren ze punten bij veel mountainbikers. De vlakke pedalen van Spank worden bovendien gekenmerkt door hun ongelooflijk goede grip. Met een hoogwaardige fietsschoen is wegglijden van het pedaal nauwelijks mogelijk.

De Spank gravelfiets-onderdelen

Lange tijd produceerde Spank alleen fietsonderdelen voor gebruik op mountainbikes. Maar deze tijd is voorbij. Met de Spank Flare 25 en Spank Wing 12 sturen zorgt het bedrijf ervoor dat ook gravel fans aan hun trekken komen. Om de fiets aan het rollen te krijgen, zijn er twee wielsets waaruit gravelbikers kunnen kiezen: de Spank Wing 22 en Flare 24.