Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Hi-Vis - reflecterende fietskleding, verlichting & accessoires voor briljante zichtbaarheid en veiligheid

Zichtbaarheid betekent vrijheid. Vooral als de dagen korter worden en het vaker regent, wordt duidelijk hoe belangrijk reflecterende elementen en verlichting zijn voor ontspannen stadsritten, after-work runs, woon-werkverkeer of nachtelijke avonturen in het bos. Hi-Vis (ook hi-viz) omvat alle kleding en uitrusting die door reflectie en felle kleuren bijzonder goed zichtbaar en dus veilig is. Van neon fietsjassen of high-visibility vesten tot helmen, fietstassen en fietsverlichting: zo ben je 's nachts overal zichtbaar!

Verder lezen
Sorteren op Populariteit
Hi-Vis - reflecterende fietskleding, verlichting & accessoires voor briljante zichtbaarheid en veiligheid

High visibility in het wegverkeer - zichtbaarheid zorgt voor veiligheid!

In het donker is het aantal verkeersongevallen 2 tot 3 keer zo hoog als overdag. Voetgangers, hardlopers en fietsers worden ervan veel vaker het slachtoffer dan je zou verwachten. De belangrijkste reden hiervoor is dat zij vaak te laat worden gezien door naderende voertuigen. Goede fietsverlichting en sterke outdoor hoofdlampen zorgen ervoor dat sporters en forenzen de weg in het zicht hebben, maar ze bieden niet altijd voldoende reflecterend oppervlak om op tijd gezien te worden. Daarom kun je alleen met voldoende reflecterende en lichtgevende elementen op je kleding en fiets aan de veilige kant staan.

Hi-Vis - reflecterende fietskleding, verlichting & accessoires voor briljante zichtbaarheid en veiligheid

Reflecterende fietskleding & accessoires voor Hi-Vis

Vooral tijdens het fietsen is het belang van opvallende kleding niet te onderschatten. Zowel voor het drukke stadsverkeer als bij hoge snelheden op landelijke wegen is het raadzaam om minstens één outfit reflecterende fietskleding in je garderobe te hebben. In onze winkel vind je een ruime keuze aan reflecterende fietsjacks, tops, reflecterende broeken, maar ook fietsschoenen of overschoenen, petten, sokken, handschoenen, sjaals of helmen met een goede reflectie voor het donkere seizoen. Praktische accessoires voor de verkeersveiligheid zoals neongele high-visibility vesten of reflecterende banden - zoals helmhoezen en lichtgevende regenhoezen voor rugzakken - kunnen worden opgeborgen in een "reflecterende" fietstas om altijd de veiligheid te garanderen wanneer de zon sneller ondergaat dan verwacht.

Hoe waardevol je fiets ook is, je gezondheid is waardevoller. Specifieke accessoires en onderdelen kunnen je helpen om snel gezien te worden en er ook nog eens goed uit te zien. Spaakreflectoren, reflecterende frame- en velgstickers, banden met reflecterende strepen of zelfs pedalen of sturen in neonkleuren: laat je fiets stralen!

Hi-Vis - reflecterende fietskleding, verlichting & accessoires voor briljante zichtbaarheid en veiligheid

Hi-Vis kleding en schoenen voor hardlopers, skaters en avondmensen

Zelfs op twee benen, wanneer de snelheden lager zijn maar er ook een groter risico is om over het hoofd gezien te worden, is de veiligheid in het donker niet te onderschatten. Naast de reeds genoemde praktische high-visibility vesten, is kleding waarmee andere weggebruikers je van top tot teen kunnen herkennen bijzonder nuttig tijdens het hardlopen of inline skaten. Hiervoor zijn veel hardloopschoenen uitgerust met reflecterende details of logo's. Ook neon-compressiesokken of speciale hi-vis sportsokken ondersteunen het verlichtende effect. Daarnaast bieden verwarmende herfst- en winter hardloopbroeken, tops, mutsen, tubesjaals of warme reflecterende hardloopjacks vaak lichtreflecterende structuren of zijn ze direct in prachtig "neongeel" uitgevoerd. Geniet van de vrijheid van zichtbaarheid op elk moment van de dag!