Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

100% - Handschoenen, helmen en beschermers voor gepassioneerde fietsers

Bij het fietsen moet je altijd 100% geven. Dit geldt ook voor mountainbiken. Goede prestaties zijn alles - je wilt elke route beheersen en natuurlijk valpartijen voorkomen. De makers, racers en atleten van 100% vragen zich dagelijks af: "Hoeveel inzet geef je?" - en hun antwoord is "100%!". 100% is in de jaren tachtig opgericht in San Diego met de visie om het maximale uit motoren te halen. De pioniers uit de motorcross-industrie hebben ook de bike-industrie veroverd met hun hoogwaardige goggles, handschoenen en beschermers.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

100% handschoenen en de missie van het bedrijf

Met volledige toewijding, innovatie en perfectionisme slaat 100% nieuwe wegen in en voldoet aan de hoogste normen, vooral op het gebied van goggles, zonnebrillen, handschoenen en protectoren. Het Amerikaanse cultmerk brengt zijn houding over op steeds meer segmenten en biedt nu ook high-end-helmen, talloze nieuwe modellen sportbrillen en een kledinglijn voor mountainbikers aan.

100% - handschoenen, helmen, protectoren voor bikers met passie

100% handschoenen en de missie van het bedrijf

Met volledige toewijding, innovatie en perfectionisme slaat 100% nieuwe wegen in en voldoet aan de hoogste normen, vooral op het gebied van goggles, zonnebrillen, handschoenen en protectoren. Het Amerikaanse cultmerk brengt zijn houding over op steeds meer segmenten en biedt nu ook high-end-helmen, talloze nieuwe modellen sportbrillen en een kledinglijn voor mountainbikers aan.

100percent handschoenen - zodat je altijd grip hebt op het stuur

Ook bij de fietshandschoenen is 100% trouw gebleven aan het bedrijfsmotto. De hoogwaardige mountainbike-handschoenen bieden extreem veel grip en bescherming. Want om altijd maximale controle over het stuur te houden, heb je ook de beste vingercontrole nodig. Tegelijkertijd beschermen de robuuste handschoenen je handen tegen scherpe takken, stenen en mogelijke valpartijen, met gedeeltelijk geïntegreerde pads en protectoren. Dankzij de lange traditie in extreme sports zijn 100%-handschoenen absoluut geperfectioneerd, zodat jij je volledig op je prestaties kunt concentreren.

100% fietsbril - goggles en zonnebrillen voor scherp en helder zicht

100% staat bekend om high-end-fietsbrillen, sportzonnebrillen en MTB-goggles. Ontwikkeld door ingenieurs in Californië en getest door wereldberoemde renners, biedt elke 100% bril de ultieme bescherming en het grootst mogelijke comfort. De lenzen, die verkrijgbaar zijn in verschillende tinten, zorgen voor optimale scherpte, contrast en helderheid, zodat je elk detail op het parcours beter kunt herkennen en dus altijd 100% gas kunt geven. De 100% Ultra HD-lenzen, die favoriet zijn bij 's werelds beste racers, zijn het resultaat van tientallen jaren passie, design, vakmanschap en onderzoek. Ze zijn gemaakt van een breukvast en slagvast polycarbonaatmateriaal, dat speciaal is ontwikkeld om optische vervorming te voorkomen. Het resultaat is een lens die maximale bescherming biedt en tegelijkertijd het helderste en nauwkeurigste zicht op het parcours biedt. Bij de 100% zonnebril worden nog andere technologieën ingezet. Dankzij de HiPER-lenstechnologie hebben zonnebrillen van 100% een extreem hoog contrast, levendige kleuren, een uitstekende pasvorm en een hoge duurzaamheid.

100% helmen - de beste bescherming

De ontwikkelaars bij 100% hebben al hun concentratie en jarenlange ervaring in de motorsport gekanaliseerd in innovatieve bescherming, een perfecte pasvorm en het typische 100%-design. De fietshelmen van de Californiërs beschermen je op roughe singletrails, epische flows of uitdagende downhill-routes. Je hebt de keuze tussen all-mountain-/enduro- of integraalhelmen. De geavanceerde helmen zijn lichtgewicht, goed geventileerd en vooral robuust - en natuurlijk gecertificeerd. De gepatenteerde Smartshock-technologie beschermt je hoofd op een innovatieve manier, terwijl de geavanceerde ventilatie zorgt voor een koel hoofd. En natuurlijk is ook het unieke design van de helmen indrukwekkend.

100% helmen - de beste bescherming

100% protectoren voor valbeveiliging

100% protectoren voor valbeveiliging
Als je 100% geeft op de fiets, heb je ook 100% bescherming nodig. Want bij mountainbiken val je meestal hard: op stenen, takken of zelfs boomstammen. Daarom bieden 100%-protectoren optimale bescherming, inclusief protectoren voor het bovenlichaam, zoals beschermende vesten met lange en korte mouwen, maar ook een uitgebreide selectie knie- en elleboogbeschermers. De beschermende uitrusting biedt je maximale bewegingsvrijheid, een optimale pasvorm en innovatieve materialen. Je kunt kiezen tussen zeer sterke bescherming en iets lichtere gewatteerde beschermers, zodat je altijd 100% beschermd bent bij jouw activiteiten.

100% bike-wear en kleding

Omdat de jongens en meisjes in Californië 100% hun ding doen, bieden ze natuurlijk ook een uitgebreid assortiment kleding voor mountainbikers  aan. Behalve technische accessoires en uitrusting bieden ze ook bikewear en kleding aan. Van robuuste shirts en truien, functionele shorts en broeken tot stijlvolle T-shirts en longsleeves, je vindt casual styles uit California - ook voor jonge riders en vrouwen!