Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Hope - remmen, velgen, naven en wielen van wereldklasse

Geen loze verkoopbeloftes, maar productkwaliteit op het hoogste niveau, dat is waar Hope Technology voor staat met haar fietsonderdelen. Als een van de wereldmarktleiders op het gebied van fietsonderdelen biedt het Britse merk je eersteklas componenten op basis van eersteklas engineering, waaruit je je absolute droomfiets kunt samenstellen. De remmen, velgen, naven en wielen van Hope garanderen je betrouwbaarheid, veiligheid, volledige controle over je fiets en een adembenemende rijervaring in één.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Hope Technology - de producten spreken voor zich

Hope Technology is eind jaren tachtig opgericht als onderaannemer in de traditionele machinebouw. In 1989 begon het bedrijf met de productie van schijfremmen voor nieuw ontwikkelde mountainbikes, in eerste instantie voor privégebruik van de oprichters Ian Weatherill en Simon Sharp. Ze realiseerden zich echter al snel dat ze deze Hope-schijfremmen konden verkopen als hun eigen merkproduct. Zonder verdere omhaal besloten ze om meer bike-onderdelen te gaan ontwikkelen. Het volgende product dat ze aan het assortiment toevoegden was een Hope-voorwielnaaf. Alle onderdelen worden nog steeds geproduceerd in de Hope-fabriek in Barnoldswick in het Verenigd Koninkrijk, om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Het merk Hope staat ook voor compatibiliteit met andere fietsonderdelen.

Hope Tech remmen - van remblokjes tot remklauwen

Op welk terrein je ook rijdt met je bike, je vindt altijd een Hope-rem die aan jouw behoeften voldoet. Van racefietsen via cross-country, mountainbiken en downhill tot e-bikes - het Britse merk levert je betrouwbaar een breed scala aan remonderdelen. De remklauwen, remzuigers en remhuizen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig aluminium en geproduceerd volgens de hoogste industriële normen in de Hope-fabriek in Barnoldswick. Je kunt Hope-remmen kopen als set of als losse onderdelen. Het is belangrijk dat je van tevoren precies uitzoekt, welke Hope-remschijven of -remblokken geschikt zijn voor jouw fiets en voldoen aan jouw eisen. Voor mountainbikes zijn bijvoorbeeld speciale Hope MTB-remmen zoals de X2, E4 of V4 geschikt. Voor optimaal onderhoud van je fiets moet je je Hope-remmen regelmatig ontluchten. Je kunt hiervoor een passende Hope-ontluchtingsset gebruiken. Als je de ontluchting niet zelf durft uit te voeren, raden we je aan naar een vertrouwde fietsenmaker te gaan.

Hope naven: hoogwaardig afgewerkt en onverwoestbaar

De Hope-naaf staat algemeen bekend om zijn hoogwaardige afwerking en duurzaamheid. De Hope-Pro-naven in het bijzonder tillen hun prestatieniveau naar een heel nieuw level voor wat betreft stijfheid en duurzaamheid. De hoogwaardige lagers van de naven overtuigen vooral door hun fijnmechanische kwaliteit en soepele loop, waardoor ze een extreem lange levensduur hebben.

Dankzij de verwisselbare eindkappen ben je volledig flexibel als je je wielen wilt ombouwen. Ook de Hope-achterwielnaven overtuigen door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien maakt de Britse fabrikant van fietsonderdelen ook indruk met verschillende freewheels, die met de meeste naven kunnen worden gecombineerd.

Hope - remmen, velgen, naven & wielen van wereldklasse

Hope wielen - wielsets en velgen

Het Britse merk maakt ook wielen en velgen voor je bike. Kies voor een complete Hope-wielset of koop je Hope-velgen los. De velgen zijn gemaakt van ultralicht carbon of aluminium en dat zie je duidelijk terug in het gewicht van je wielset. Bovendien verlaat elk wiel de Hope-fabriek in Barnoldswick zuiver gecentreerd en perfect afgesteld voor een perfect ronde loop en optimaal rijgevoel van je wielen. Afhankelijk van het gebruik van je fiets kun je de juiste diameter en wielmaat kiezen. Je kunt bijvoorbeeld de productserie Hope-Pro-4 krijgen als wielset of losse velg met Pro-4-naven. De TB14-velgen met RS-4-naaf zijn bijzonder geschikt voor gebruik op slechtere ondergronden en tijdens moeilijke weersomstandigheden bij het wegwielrennen of tijdrijden.

Als internationaal marktleider op het gebied van fietsonderdelen presenteert Hope de wereldwijde fietswereld een unieke selectie van hoogwaardige, betrouwbare en duurzame bike-onderdelen, die vooral gekenmerkt worden door hun hoge compatibiliteit met andere fietsonderdelen. Bij BIKE24 vind je remblokken, remklauwen en remschijven, maar ook velgen, naven en complete wielsets van Hope, die je rijplezier aanzienlijk vergroten en waarmee je nog zorgelozer aan je volgende bike-avontuur kunt beginnen.