Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

KCNC - hoogwaardige fietsonderdelen van aluminium en titanium

Bij KCNC International hebben gepassioneerde ingenieurs met ervaring, vindingrijkheid en innovatieve ideeën ervoor gezorgd dat het bedrijf wereldwijd naam heeft gemaakt. KCNC verwerkt aluminium en titanium op het hoogste niveau voor de bekendste fietsmerken in de branche. Het leidende principe van KCNC is het produceren van de beste fietsonderdelen ter wereld. Deze moeten overtuigen door duurzaamheid, extreem hoge kwaliteit en een laag gewicht. KCNC pedalen, cassettes, zadelpennen, kettingbladen en nog veel meer behoren tot de meest populaire op de markt.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

KCNC pedalen & meer - fietsonderdelen voor liefhebbers van lichte fietsen met kwaliteitsbewustzijn

Bij de productie van lichtgewicht fietsonderdelen en componenten wordt vaak gebruik gemaakt van carbon. Maar ook aluminium biedt de mogelijkheid om extreem lichte fietsonderdelen te maken. De Taiwanese fabrikant heeft zich hierin gespecialiseerd. KCNC cassettes, KCNC remmen, KCNC cranks en vele andere onderdelen van aluminium of titanium behoren tot de lichtste op de markt. Maar ook de kwaliteit speelt een belangrijke rol. De decennialange ervaring van de ingenieurs betaalt zich uit in de vorm van hoogwaardige en duurzame fietsonderdelen.

KCNC - CNC-gefreesde pedalen, kettingbladen, cassettes en zadelpennen in perfectie

Wie zich afvraagt hoe het bedrijf aan zijn naam komt, moet de letters in detail bekijken. KCNC kettingbladen en co. worden vervaardigd met behulp van geavanceerde CNC-freestechnologie. Door het gebruik van moderne freesmachines in combinatie met innovatieve besturingstechnologie produceert KCNC nauwkeurig bewerkte producten. Zo garandeert de fabrikant een constante hoge kwaliteit. Bovendien krijgen de verschillende KCNC fietsonderdelen ongewone en innovatieve vormen om de prestaties tijdens het fietsen verder te verbeteren.

KCNC – geen saaie eenkleurige fietsonderdelen meer!

Al vanaf het begin heeft het Taiwanese bedrijf een breed scala aan kleuren nagestreefd. Of je nu op zoek bent naar een KCNC zadelpen, een KCNC headset of KCNC snelspanners, je kunt kiezen uit talloze kleuren. Het bedrijf biedt namelijk de meeste producten in verschillende geanodiseerde kleuren aan, zodat je je nieuwe fietsonderdelen perfect kunt afstemmen op je fiets.