Summer Sale - Tot wel 50% korting!
Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Tern Bikes - vouwfietsen, e-bikes & accessoires voor jouw lifestyle

Tern staat voor slimme en comfortabele vouwfietsen en e-bikes met als doel het creëren van een duurzame mobiliteitstransitie. Daarom ligt de focus van de vouwfietsspecialisten op het leveren van handige en comfortabele fietsen zoals de Tern GSD en Vektron e-bike-modellen. Voor meer functionaliteit en variabiliteit kun je vertrouwen op de diverse fietsaccessoires van Tern. Bagagedragers, fietstassen, fietsverlichting of Captain's Chair - met Tern ben je altijd en overal perfect uitgerust.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Tern e-bikes & vouwfietsen voor jou en de toekomst van onze planeet

Sinds 2011 staat Tern voor hoogwaardige urbane vouwfietsen, opvouwbare e-bikes en e-bakfietsen. Of het nu gaat om winkelen, familie-uitstapjes, woon-werkverkeer of vervoer met bus en trein - met een Tern-vouwfiets zijn er geen grenzen aan je mobiliteit. Het kwaliteitsbewustzijn van het merk wordt geïllustreerd door de noordse stern in het logo; een trekvogel die jaar na jaar de langste vliegafstand aflegt.

Behalve op veelzijdigheid en functionaliteit legt het Taiwanese bedrijf speciale nadruk op duurzaamheid. Of het nu gaat om de Tern Link D8 vouwfiets of de Tern Vektron S10 opvouwbare e-bike - alle Tern-fietsen zijn zo ontworpen, dat ze gemakkelijk te repareren zijn. De duurzaamheid van de producten is een van de topprioriteiten en daarom gebruikt Tern betrouwbare onderdelen van Shimano, SRAM, Rohloff en Bosch.

Tern Node vouwfietsen

Waarom een Tern fiets kopen?

 • hoog dagelijks gebruiksgemak: Met Tern-vouwfietsen en bakfietsen vereenvoudig je je dagelijks leven en ben je altijd en overal flexibel.
 • kleine pakmaat: Dankzij gepatenteerde technologieën kun je je Tern-vouwfiets snel samenklappen en meenemen in de auto, in de metro of naar kantoor.
 • gemakkelijk rijgedrag: Tern-bikes rijden als "normale fietsen" en overtuigen zowel in het stadsverkeer als buiten de stadsgrenzen.
 • optionele accessoires: fietstassen, kinderzitje, Tern Passenger Set, bagagedrager of verlichting - je Tern-fiets kan worden uitgerust met verschillende accessoires.
Tern Vektron opvouwbare e-bike

Tern bakfiets, vouwfiets of e-bike? - Welk Tern fietsmodel is het juiste voor mij?

Of het nu gaat om een handige bakfiets, opvouwbare e-bike of maximaal compacte vouwfiets, Tern biedt je een breed scala aan modellen die voldoen aan meest uiteenlopende behoeften. De Tern-bike-modellen in één oogopslag:

 • Tern GSD: 20 inch cargo-e-bikes met royaal laadvermogen en ruimte voor maximaal twee kinderen
 • Tern HSD: compacte 20-inch-e-bikes met respectabele transportcapaciteit
 • Tern Vektron: 20 inch opvouwbare e-bikes met stabiele bagagedrager 
 • Tern BYB: 20-inch-Premium-vouwfietsen met revolutionair TriFold-vouwconcept
 • Tern Eclipse: 26-inch-performance-vouwfietsen voor flinke snelheid en wendbaarheid
 • Tern Link: praktische 20-inch-vouwfietsen voor het stadsverkeer
 • Tern Node: 24-inch-vouwfietsen voor het beste comfort en dagelijks gebruik
 • Tern Verge: elegante 20-inch-vouwfietsen voor style, speed en hoogste comfort

Tern GSD e-bakfiets

De Tern GSD (Get Stuff Done!) e-bike is je smarte tweede auto voor in de stad! Met een toegestaan totaalgewicht van 200 kg kun je je kinderen van de crèche halen en ook de boodschappen meenemen. De standaard DualBattery-technologie zorgt voor een ruime actieradius. En omdat hij plat kan worden opgevouwen en verticaal kan worden geparkeerd, is de Tern GSD ook ongelooflijk handig.

Tern HSD mini-cargo-e-bike

De Tern HSD (Haul Stuff Daily!) is extreem gemakkelijk en comfortabel te hanteren. Dankzij het toegestane totaalgewicht van 170 kg en een bagagedrager in XL-formaat heeft hij een enorme transportcapaciteit. Toch is hij korter dan een gewone fiets en weegt hij evenveel als een e-bike.

Tern Vektron opvouwbare e-bike

De Tern Vektron modellen stellen de norm in veelzijdigheid. Je kunt ze in een handomdraai worden opvouwen en overal mee naartoe nemen. Uitgerust met smarte aandrijvingen van Bosch, zijn de opvouwbare e-bikes gemaakt voor naar het werk en lange fietstochten.

Tern BYB vouwfiets

De bike-modellen in de reeks Tern BYB (Bring Your Bike!) zijn ontworpen voor forenzen die snel, compact en smart onderweg willen zijn. Opgevouwen is de BYB een van de kleinste vouwfietsen. Ermee lopen en het opbergen in treinen, bussen en auto's is daarom kinderspel.

Tern Eclipse vouwfiets

De Eclipse is een Tern-vouwfiets die rijdt als een racefiets en opvouwbaar is tot een handzaam pakketje. Lichtgewicht 26-inch-wielen en de aerodynamische framegeometrie zorgen voor een efficiënte start en een behoorlijke speed. De cockpit is snel en eenvoudig aan te passen aan je individuele wensen en de krachtige schijfremmen van de Tern Eclipse geven je de zekerheid die je nodig hebt in het stadsverkeer.

Tern Link vouwfiets

Met de Tern Link wordt rijden in de stad een comfortabele aangelegenheid. De 20-inch-wielen zorgen voor wendbaarheid op de vierkante meter. Dankzij zijn stijfheid staat het frame garant voor een hoge rijstabiliteit. Alle modellen zijn uitgerust met een bagagedrager of kunnen eenvoudig achteraf worden uitgerust met functionele fietsaccessoires.

Tern Node vouwfiets

De Tern Node rolt net zo soepel als een stadsfiets op "full-sized" 24-inch-wielen en biedt toch alle voordelen van een vouwfiets. Dankzij de standaard (of optionele) bagagedrager, spatborden en geïntegreerde verlichting voldoet de Node aan alle dagelijkse behoeften.

Tern Verge vouwfiets

De Tern Verge is gemaakt voor snelheid. Een highlight van de serie is het aerodynamisch ontworpen frame, dat zorgt voor een hoge stijfheid en meer rijstabiliteit.  Goede schijfremmen remmen betrouwbaar af in elke situatie. En een versnellingssysteem met een enorme reeks overbrengingsverhoudingen geeft je alle mogelijkheden om het maximale uit jezelf te halen op beklimmingen en lange rechte stukken.