Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

BIKE24 - Je ervaringen. Onze drijfveer.

BIKE24 - Je ervaringen. Onze drijfveer.

BIKE24 - de beste online fietsshop van Duitsland¹

BIKE24 is tweevoudig winnaar van de test! Na de onderscheiding in 2016, waarbij onze online shop al overtuigde met prijs, aanbod, klantenservice, levering en gebruiksvriendelijkheid, werd BIKE24 ook in 2019 bekroond tot beste online fietsshop van Duitsland. Wij bedanken je voor deze feedback en de uitstekende beoordeling!

Wil je ons ook je persoonlijke beoordeling bezorgen? Via het onderstaande feedbackformulier kan je je suggesties, tips en wensen doorgeven of ons gewoon beoordelen. We kijken uit naar je bericht, want je ervaring is sinds de oprichting van het bedrijf onze drijfveer geweest. Zowel voor algemene als heel specifieke onderwerpen staan de klantenservice en het sociale mediateam voor je klaar met deskundig advies. Ze helpen je ook met vragen over bepaalde producten of je bestelling.

Testverslagen, beoordelingsportaal en forum als informatiebron gebruiken

Testverslagen lezen, beoordelingsportalen raadplegen, rondneuzen op het forum, ... Er zijn verschillende manieren om informatie over online shop te vinden. De ervaringen en meningen van andere klanten en de resultaten van consumentenstudies zorgen voor een zeker vertrouwen. Prijzen en productselectie zijn net zo belangrijk als transparantie en veiligheid als het gaat om klanttevredenheid.