Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Bontrager - innovatieve onderdelen en geavanceerde accessoires

Kwaliteit, innovatieve onderdelen en doordachte accessoires – en dat allemaal met een compromisloze mentaliteit waarbij de fietser voorop staat. Opgericht in 1980 door Keith Bontrager in Santa Cruz, Californië, is Bontrager nu een wereldwijde producent van hoogwaardige onderdelen, fietsaccessoires en fietskleding. Alle producten - van stuurlint tot carbon wielen - zijn ontworpen om de rijervaring, het comfort en de prestaties van elke fiets te verbeteren.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Bontrager - ontworpen door fietsers voor fietsers

Keith Bontrager, een voormalig mountainbike- en motorracer, knutselde in zijn garage aan nieuwe ideeën en innovatieve constructiemethoden met ongeëvenaarde aandacht voor detail en consistente kwaliteitsnormen. In 1980 ontwikkelde hij zijn eerste eigen stalen frame. Vervolgens specialiseerde hij zich in de ontwikkeling van hoogwaardige fietsonderdelen en accessoires. Keith is de éénmansgarage inmiddels ontgroeid, maar zijn nieuwsgierigheid, voorliefde voor nauwkeurige tests en aandacht voor details vormen nog steeds de basis van alle ontwikkelingsprocessen bij Bontrager.

Bontrager - innovatieve onderdelen en doordachte accessoires

Bontrager schoenen & fietskleding - betrouwbaar & comfortabel onderweg

Bij Bontrager fietskleding voor dames en heren draait alles erom dat je gezien wordt op de weg en betrouwbare bescherming krijgt tegen de elementen. Hier vind je shirts, fietsbroeken, jassen, racefietsschoenen en MTB-schoenen, fietshelmen en natuurlijk accessoires zoals handschoenen, fietssokken en beschermende hoofddeksels


Vooral racefietsers zouden de Bontrager Circuit fietskleding eens nader moeten bekijken. De collectie biedt namelijk zowel bibshorts als fietsbroeken zonder riempjes, die uitstekend comfort bieden, zelfs tijdens lange dagen in het zadel. Daarnaast zijn er slimme bibshorts voor dames met Bontrager-exclusieve Nature Breakaway-technologie - zodat ook vrouwen kunnen genieten van de voordelen van bibshorts zonder in onaangename situaties terecht te komen wanneer onderweg een toiletpauze nodig is. Ook de Circuit-shirts zetten maatstaven door hun slimme, fietsspecifieke kenmerken en maken indruk met een tijdloos design. Maximale efficiëntie en toch veel draagcomfort, zelfs tijdens lange dagtochten, bieden de Circuit racefietsschoenen en de Circuit racefietshelm maakt de gestroomlijnde race-look compleet.

Bontrager - ontworpen door fietsers voor fietsers

Bontrager helmen, fietstassen en accessoires - slimme uitrusting voor elk gebruiksdoel

Om welke reden je ook fietst, of het nou is om naar je werk te gaan, om je wekelijkse boodschappen te doen, om fit te blijven of om wedstrijden te winnen, Bontrager heeft de juiste uitrusting voor je. Bontrager staat voor compromisloze kwaliteit - van bagagedragers en diverse fietstassen tot bidonhouders en luchtpompen. Daarom wordt elke Bontrager fietshelm met de grootste zorg ontwikkeld, of het nu gaat om een aerodynamische racefietshelm, een robuuste mountainbikehelm, een stijlvolle stadshelm of een kleurrijke kinderhelm. Veel modellen, zoals de populaire Velocis, Ballista Lithos of Circuit helmen, worden door Bontrager aangeboden met het beproefde MIPS Brain Protection System of met de WaveCel technologie. Het MIPS Brain Protection System helpt de rotatiekrachten te verminderen die bij schuine klappen op het hoofd op de hersenen inwerken. De exclusieve WaveCel-fietshelmen van Bontrager kunnen hoofdletsel bij een valpartij effectiever helpen voorkomen dan traditionele helmen van EPS-schuim. De structuur van het samendrukbare celmateriaal reageert namelijk in drie fasen op een klap en absorbeert de energie voordat deze het hoofd bereikt.

Bontrager - ontworpen door fietsers voor fietsers

Bontrager wielen, sturen, banden & meer - premium onderdelen voor jouw individuele fiets

Wil je lichtere onderdelen van hogere kwaliteit? Wil je je fiets personaliseren en een paar gram op de weegschaal besparen met geavanceerde carbon onderdelen? Bontrager heeft een breed assortiment prestatieonderdelen die passen bij jouw stijl en doelstellingen. Je vindt er alles: van pedalen tot fietssturen, stuurpennen, zadels en zadelpennen, en de Amerikanen hebben ook een uitgebreid assortiment Bontrager banden voor de racefiets, mountainbike, cyclocross, gravelfiets en trekkingfiets.

Aangezien geen enkel onderdeel zoveel invloed heeft op het gewicht en het rijgedrag van een fiets als de wielen, moet je zeker de carbon wielen van Bontrager eens nader bekijken. Van Bontrager's gloednieuwe Line MTB-wielen tot de ultralichte, aerodynamische Aeolus racefietswielen - Bontrager biedt de gemakkelijkste en meest efficiënte manier om het gewicht, de prestaties en het rijgedrag van je fiets te verbeteren.