Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

UYN schoenen & functionele kleding - Unleash Your Nature

UYN fiets- & hardloopkleding is even universeel als geniaal. UYN combineert hightech technologieën met natuurlijke grondstoffen en produceert functionele kleding die zweet absorbeert, vocht afvoert, een antibacteriële werking heeft en zeer aangenaam is op de huid. Van UYN ondergoed, UYN fietsshirts tot sokken en schoenen, het assortiment van UYN is divers en bij uitstek geschikt voor hardlopen, fietsen, skiën en wandelen.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

BORN TO UYN!

UYN is een jong merk uit Italië dat de visie heeft om de beste functionele kleding ooit te produceren. Het doel van UYN is atleten de beste materialen, optimale functionaliteit en de nieuwste wetenschappelijke inzichten te garanderen. UYN wil normen stellen en richt zich met zijn producten tot een brede doelgroep - van recreatieve atleten tot Olympische kampioenen, of het nu gaat om fietsers, hardlopers, skiërs of andere buitensporters. De missie van UYN is om je bewegingen aangenamer en gemakkelijker te maken, zodat je één wordt met de natuur en kunt genieten van volledige vrijheid en gemak. De kledingstukken passen zich aan je bewegingen aan en bieden het beste draagcomfort.

UYN functionele kleding combineert hi-tech innovaties met natuurlijke grondstoffen. De revolutionaire technologie is het nieuwe NATEX-garen, een 100% biologisch materiaal gemaakt van de olie van de ricinusplant. NATEX is 25% lichter en droogt tot 50% sneller dan vergelijkbare nylonvezels. Het is extreem elastisch en minimaliseert onaangename geuren met antibacteriële eigenschappen.

UYN fiets- en hardloopkleding – high-tech in elke vezel

UYN functionele kleding voor maximaal comfort tijdens je tochten

De hardloop- en fietskleding van UYN richt zich op ademend vermogen, vochtregulatie en luchtcirculatie. Eigenschappen die essentieel zijn voor succes en prestaties. Innovatieve productietechnieken en een driedimensionale stof verbeteren enerzijds de ventilatie en vergroten anderzijds het oppervlak vele malen. Hierdoor wordt vocht sneller en efficiënter afgevoerd. Zodat je zonder beperkingen kunt genieten van activiteit, training en ontspanning in de natuur, past het functionele ondergoed van UYN zich aan je bewegingen aan en biedt je een ideaal klimaat voor sportieve prestaties - voor een ongekend natuurlijk draaggevoel.

UYN base layer lijnen

Het functionele ondergoed van UYN is precies afgestemd op verschillende eisen. Base layers voor verschillende temperatuurbereiken zijn uitgerust met verschillende technologieën en materialen. Of het nu gaat om koudere temperaturen, verhoogde activiteitenniveaus of warmere omstandigheden - met UYN wordt altijd een ideaal lichaamsklimaat bereikt.

  • VISYON. De instap in de UYN wereld. Modieuze en comfortabele vesten en broeken voor veelzijdig gebruik bij gemiddelde temperaturen.
  • EVOLUTYON. Ademende en ergonomische base layer van NATEX-garen met efficiënte klimaatregeling voor een hoog activiteitsniveau bij gemiddelde temperaturen.
  • AMBITYON. Warmte-isolerend ondergoed van NATEX-garen met uitstekende klimaatregeling en perfecte pasvorm voor sportief gebruik bij koude temperaturen.
  • MOTYON. Lichtgewicht functioneel ondergoed met hoog draagcomfort en ademend vermogen voor de lente en zomer.
  • ENERGYON. Prestatiegericht en extreem licht ondergoed met uitzonderlijke technische prestaties. Hoge luchtdoorlaatbaarheid en optimale koeling bij hoge temperaturen.
Hoogwaardige base layers van UYN voor sportieve topprestaties

UYN fietssokken & sportsokken - perfectie voor je voeten

UYN-sokken overtuigen door een uniek draagcomfort en zijn perfect afgestemd op het beoogde doel. 
UYN-fietssokken zijn afgestemd op de speciale eisen van het fietsen, houden de voeten koel en droog en zijn zeer goed ademend. UYN hardloopsokken bieden bijzonder veel comfort, weerstand en asymmetrische, puntvormige compressie. Een schokabsorberende structuur aan de voorkant en een wrijvingsverminderende structuur in de achillespeeszone beschermen tegen de typische belastingen van het hardlopen. De trekking- en outdoorsokken zijn soepel, beloven een constante ventilatie en een doeltreffende bescherming en perfecte ergonomie.
Met hun hoog ademend vermogen en het beste draagcomfort vormen UYN sokken een perfecte symbiose met de UYN hardloopschoenen en UYN fietsschoenen.

Hardloopschoenen en -sokken met een hoog ademend vermogen en flexibiliteit

Duurzame UYN-schoenen voor sport en het dagelijks leven

Een van de beste dingen bij het hardlopen is de vrijheid om te gaan en staan waar je voeten je brengen.
De bijzonder lichte UYN-schoenen bieden hiervoor de ideale basis en zijn bovendien bijzonder milieuvriendelijk.
Wanneer je UYN schoenen voor het eerst ziet, springt het uitzonderlijk geavanceerde ontwerp gegarandeerd meteen in het oog. Trouw aan het motto: Form Follows Function, is dit niet zomaar een optische truc.
Een geslaagde mix van materialen en technologieën zorgt voor een optimale balans tussen flexibiliteit en stabiliteit, waardoor UYN schoenen al snel een heerlijk loopgevoel op blote voeten creëren.
Het buitenmateriaal is gemaakt van gerecycled plastic, dat bovendien waterafstotend is. De binnenkant is gemaakt van merinowol, wat onaangename geurtjes op natuurlijke wijze tegengaat.
Suikerriet is UYN's toverwoord voor een duurzame voetafdruk. Het foam van de revolutionaire Cell-Comb zool, verkregen uit een bijproduct van de suikerrietproductie, zorgt voor een uitstekende schokdemping bij een laag gewicht.
Als je ze eenmaal hebt aangetrokken, zul je het uitstekende comfort van je UYN hardloopschoenen nauwelijks meer willen missen en deze trendsettende schoenen ook in het dagelijks leven willen dragen.

UYN Naked fietsschoenen - lichtgewicht, ademend & zonder naden

UYN brengt nu de eerste fietsschoenen op de markt die je revolutionair comfort en uitstekende prestaties bieden. De Italianen zijn erin geslaagd een sokachtige racefietsschoen te ontwikkelen die je het gevoel geeft op blote voeten te lopen, zonder afbreuk te doen aan de krachtoverbrenging naar de pedalen. Voor de juiste verhouding tussen lichtheid en stijfheid kun je kiezen tussen de UYN Naked Carbon fietsschoenen en de UYN Naked Full-Carbon racefietsschoenen.