Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Lezyne fietspompen en meer – uitzonderlijk design en topfunctionaliteit

Engineered Design - dat is het motto van mountainbike-accessoire-specialist Lezyne. Hier zit een duidelijke lijn achter: Lezyne hecht veel waarde aan uitzonderlijk design in combinatie met topfunctionaliteit. Elke Lezyne fietspomp, Lezyne verlichting, fietscomputer, tool en tas wordt in-house ontwikkeld, getest en geproduceerd. Van het concept tot het eindproduct: alles wordt in-house gemaakt en elk Lezyne-product bevat een portie Duitse degelijkheid. Voor zijn producten is Lezyne onderscheiden met diverse prijzen.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Lezyne – de bike-accessoire-specialist met Duitse wortels

Voor iedereen die Lezyne-baas Micki Kozuschek kent, was het duidelijk dat het bike-accessoires-merk Lezyne, opgericht in 2007, gedoemd was om succesvol te worden. Micki, die uit het Ruhrgebied komt, heeft een neus voor wat op de markt hot is. Na zijn eerste bedrijf Maxcycles richtte Micki Truvativ op en verkocht het merk later aan SRAM. Omdat Micki niet stil kan zitten, lanceerde hij kort daarna Lezyne. Vanaf het begin was het motto van zijn nieuwe kindje: Engineered Design. De eerste producten waren hoogwaardige Lezyne pompen, Lezyne minitools en kleine bike-tassen. Later kwamen daar GPS-fietscomputers en een breed assortiment krachtige bike-verlichting bij.

Lezyne: uitzonderlijk design meets Duitse degelijkheid

Lezyne-oprichter Micki Kozuschek, die Duitse roots heeft, is geboren met een passie voor perfectie. Bij Lezyne is alles onder één dak gehuisvest, hoewel Lezyne inmiddels verschillende locaties heeft. De ontwikkeling van Lezyne luchtpompen, Lezyne fietsverlichting en GPS computers vindt plaats bij Lezyne. Hier worden prototypes gemaakt en uitgebreid getest. De meeste medewerkers zijn enthousiaste bikers en brengen elke minuut van hun vrije tijd door op het zadel. Op deze manier wordt elke Lezyne pomp en elke Lezyne fietslamp niet alleen getest in het laboratorium, maar ook in het echt. Lezyne ondersteunt bovendien veel bike-profs, die elk Lezyne-product op de proef stellen. Trial wereldster Danny MacAskill, downhill-legende Cedric Gracia en freeride-pro Geoff Gulevich zijn slechts enkele van de bekende namen die zijn uitgerust met Lezyne minipompen & co.

Lezyne vloerpomp en minitools

De geschiedenis van Lezyne begon in 2007 met een overzichtelijk productassortiment. Destijds werden de Lezyne vloerpomp, de Lezyne luchtpomp en diverse Lezyne minitools geïntroduceerd. Toen al vielen ze op door hun markante design. Het staat voor robuustheid en echt vakmanschap. Lezyne is tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan dit concept. De huidige Lezyne fietslampen en GPS-computers vallen nog steeds op door hun vele glanzende metalen oppervlakken en hoekige vormen. Uit enkele Lezyne-producten is een van de populairste merken voor fietsaccessoires van dit moment ontstaan.

Lezyne GPS-fietscomputers

Na de introductie van Lezyne fietsverlichting, waagde het Amerikaanse bedrijf zich aan een ongebruikelijke productgroep. Lezyne ontwikkelde zijn eigen GPS-fietscomputers. Met succes: vandaag de dag kun je kiezen uit een breed assortiment fietscomputers. Lezyne bike-computers hebben de juiste functies voor elke behoefte. De eenvoudige GPS-apparaten registreren je rit en helpen je, te navigeren. Naast deze instapmodellen vind je echte allrounders in het Lezyne-portfolio. De top-GPS-computers van Lezyne presteren indrukwekkende dingen, waaronder dit:

  • Ze synchroniseren automatisch met bijvoorbeeld komoot, Strava, Relive of Trainingspeaks.
  • Ze kunnen tekstberichten ontvangen en je informeren over inkomende e-mails of telefoontjes.
  • Je kunt ze via Bluetooth koppelen aan de krachtige Lezyne Ally Phone-app.
  • Dankzij offline-kaarten werkt de navigatie ook zonder internet.
  • Je kunt ze eenvoudig instellen met de Lezyne-app.
  • Lezyne-fietscomputers werken samen met compatibele elektronische versnellingen.
  • En nog veel meer.…