Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Winora e-bikes: rijden naar een duurzame toekomst

De fietsen van Winora zijn meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn een belofte voor een duurzame toekomst, die gekenmerkt wordt door vrije en plezierige mobiliteit. Sinds de oprichting van het bedrijf heeft Winora zich gefocust op passie en innovatie, en vandaag de dag combineren de fietsen van het merk kwaliteit en state-of-the-art technologie met een duidelijke toewijding aan het milieu. Stap op je nieuwe Winora e-bike en ervaar hoe je met elke pedaalslag kunt helpen, de toekomst mee vorm te geven.

Verder lezen

Traditie ontmoet innovatie bij Winora-bikes

Winora is een merk dat mobiliteit opnieuw definieert. In 1921 bouwde oprichter Engelbert Wiener de eerste fietsen voor zijn dochters, een ware sensatie, want standaard kinderfietsen bestonden toen nog niet. Sindsdien staat Winora voor precies deze innovatie en vrijheid.

Vandaag, meer dan een eeuw later, zijn moderne city-, tour- en cargo-e-bikes kenmerkend voor het imago van Winora. Voor het merk zijn ze niet alleen een vervoermiddel, maar een statement voor duurzame mobiliteit en plezier. De fietsfabrikant legt vooral de nadruk op efficiëntie, veiligheid en modern design. De bikes zijn dan ook onder alle omstandigheden betrouwbare metgezellen. Ontwikkeld om generaties fietsliefhebbers te inspireren. Zo geeft Winora met haar e-bikes vorm aan de mobiliteit van morgen.

Winora fietsen als pioniers van duurzame mobiliteit

Winora e-bikes hebben een duidelijke visie: mobiliteit duurzaam maken. Maar wat betekent dat? De fietsen van het merk trotseren niet alleen tegenwind en steile beklimmingen, maar zorgen er met hun efficiënte aandrijving ook voor, dat je je veilig en milieuvriendelijk door de stad kunt voortbewegen. Met een sterke toewijding aan duurzaamheid, die je terugziet in zowel de productie als de zakelijke activiteiten, streeft het bedrijf ernaar, om het energieverbruik en de CO₂-uitstoot te verminderen.

Door duurzame transportmiddelen te promoten, laat Winora zien dat het mogelijk is om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we ons verplaatsen. Zodra je op een Winora e-bike stapt, word je deel van een beweging die meer is dan alleen maar een voortbeweging. Elke rit wordt een reis naar een duurzamere toekomst.

Overzicht: Winora e-bikes, in alle omstandigheden

Winora e-bikes zijn meer dan alleen fietsen. Met hun moderne design en stevige frames van hoge kwaliteit brengen ze je overal naartoe. Het portfolio van het merk is onderverdeeld in drie gebieden:

  • city-e-bikes: perfect voor de stadsjungle. Winora e-bikes voor in de stad bieden comfort, stijl en een krachtige aandrijving van Bosch of Yamaha voor maximale efficiëntie. Ze zijn ideaal voor woon-werkverkeer, winkelen of gewoon om de stad te verkennen. Het model Radius bijvoorbeeld, maakt indruk met zijn smarte handling en maximale funfactor, terwijl het model Flitzer met zijn sportieve look en lichte gewicht ideaal is voor snelle ritten in de stad. Met hun intuïtieve bediening en betrouwbare prestaties maken Winora city-e-bikes elke rit een waar genoegen. 
  • trekking-e-bikes: voor de avonturiers. Winora trekking-e-bikes zijn robuust en klaar voor langere tochten. Of het nu op landwegen of grindpaden is, ze bieden de nodige actieradius en comfort voor je ontdekkingsreizen. 
  • e-cargo-bikes: minder in beeld, maar niet minder belangrijk. Winora e-cargofietsen zijn praktische helpers voor je dagelijkse activiteiten. Ze combineren functionaliteit met de bewezen Winora kwaliteit en duurzaamheid.

Winora elektrische fiets en accessoires online kopen bij BIKE24

Ontdek de selectie Winora bikes in onze online-shop en ervaar de voordelen van het merk: duurzame mobiliteit, krachtige aandrijvingen van Bosch en Yamaha, innovatieve technologie en eersteklas design. Bijpassende accessoires zoals helmen, sloten en verlichting maken je e-bike-ervaring compleet. In onze online-shop vind je alles op één plek. Waar wacht je nog op? Stap op je Winora-fiets en ervaar grenzeloze vrijheid!