Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid
Filter

Fietstrainer accessoires – nuttige accessoires voor je indoor-training thuis

Ben je klaar om je indoor-training naar een hoger niveau te tillen? Met onze fietstrainer accessoires is het makkelijker dan je denkt! Of je nu op zoek bent naar effectieve gadgets om je training te intensiveren of slimme oplossingen voor meer comfort - wij hebben precies wat je zoekt. We geven je een gedetailleerd overzicht van accessoires zoals pads voor je fietstrainer en vertellen je hoe ze je kunnen helpen om je doelen te bereiken. Laten we meteen aan de slag gaan! Verder lezen

Sorteren op Populariteit

Slimme en nuttige accessoires voor je cycle-trainer

Sommige hometrainers kunnen via ANT+ of Bluetooth met je smartphone of tablet worden verbonden. Met een passende mobieletelefoonhouder of displaystandaard heb je alle informatie in één oogopslag.

Van oefenen op een rollentrainer of fietsergometer kun je behoorlijk zweterig worden. Zweetschermen en onderlaagmatten beschermen de vloer tegen vocht en verminderen ook trillingen. Bovendien zijn zweetbeschermers voor hometrainers ideaal om de slimme elektronica van je hoogwaardige indoortrainer op de lange termijn te beschermen. Een bijzondere feature van sommige fabrikanten zijn tegenwindsimulatoren. Ze passen de luchtstroom aan je snelheid aan en zorgen zo tegelijkertijd voor verkoeling en een realistische rijervaring.

Als je nog meer simulatie van je hometrainer wilt, kun je de vork van je fiets in een indoorbergsimulator klemmen, om hellingen en afdalingen authentiek te simuleren.

Multitaskers, workaholics en creatieve geesten kunnen hun hometrainervaring combineren met hun werk: met bijpassende "bureaus" kun je direct aan je bureau trainen, zodat je je hoofd niet alleen na, maar zelfs tijdens het werk kunt vrijmaken.

Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, raden we je aan een snelspanner of steekasadapter voor de rollenbank te kopen die bij je fiets past. Met deze speciale snelspanners kun je snel wisselen tussen verschillende fietsmodellen op de rollentrainer.

Koop een hometrainer bij BIKE24

In de BIKE24-onlineshop vind je hometrainers, roltrainers, ergometers en natuurlijk de juiste accessoires. De uitvoerige productbeschrijvingen helpen je bij het maken van de juiste keuze.