Meer dan 800 merken
800.000 actieve klanten
30-dagen retourbeleid

Deda Elementi - vastberadenheid - passie - persoonlijkheid.

Stuurpen, zadelpen, stuur, stuurlint of stuurbevestiging - Deda neemt fietsonderdelen serieus. Racefietsers, triatleten en tijdrijders zijn dol op deze onderdelen, omdat alles hier gericht is op één doel - het combineren van lichtheid, stijfheid, aerodynamica, ergonomie en efficiëntie. De populariteit van de Superleggero-, Zero- en SuperZero-productlijnen spreekt voor zich.

Verder lezen
Sorteren op Populariteit

Bike parts van Deda Elementi – van innovatie tot norm

De Italiaanse fabrikant lééft innovatie. Innovaties die een revolutie teweeg hebben gebracht in de wielersport en nieuwe standaarden hebben gezet. In 1999 bijvoorbeeld was daar de vier-bout-stuurklem: de nieuwe klemplaat voor Deda-stuurpennen optimaliseert de verdeling van de klemkracht en maakt stijvere en stevigere verbindingen tussen stuur en stuurpen mogelijk.

Mountainbikes worden wereldwijd uitgerust met 35 millimeter Deda-stuurpennen en Deda-sturen - deze innovatie komt ook uit de Italiaanse onderdelenfabriek. Deze maat is nu standaard in de MTB-wereld en laat eens te meer zien hoe Deda Elementi de grenzen verlegt van wat mogelijk is. Ook met de introductie van de eerste oversized sturen en stuurpennen met een diameter van 31,7 millimeter voor racefietsen veranderde de Italiaanse fabrikant de wielerwereld. Hiermee verving Deda Elementi de standaard van 26,0 millimeter die destijds gebruikelijk was op racefietsen.

Superleggera & Superleggera RS serie – fietsonderdelen voor het erepodium

De legendarische series Superleggera & Superleggera RS van Deda Elementi zijn ontworpen voor bikers die niet naar de prijs vragen, maar op zoek zijn naar de ultieme rijervaring. Met hun ongeëvenaarde lichtheid en stijfheid optimaliseren ze je performance en rijgevoel. Bovendien geven de fietsonderdelen je bike een strakke elegantie.

  • De bike-parts van de Superleggera-serie zijn compromisloos op het gebied van kwaliteit, stijfheid en lichtheid. Stuur, zadelpen en stuurpen zijn het resultaat van een onvermoeibaar streven naar perfectie.
  • De Superleggera-RS-serie gaat nog een stap verder - de stuur- en stuurpen-set is een van de lichtste ter wereld. De exclusieve, elegante finish geeft de RS-serie een bijzondere stijlvolle touch. Ontwikkeld door profs, voor profs.

Superzero & Superzero RS serie – voor meer aerodynamica

Met hun aerodynamische vorm en hoogwaardige afwerking zijn de fietsonderdelen van de series Superzero en Superzero RS het geheime wapen voor nieuwe topprestaties. Je doel is om de wind te trotseren en op topsnelheid de weg te veroveren? Deze series zijn daar bij uitstek geschikt voor.

  • De Superzero-serie bestaat uit onderdelen van stuur via stuurpen tot zadelpen, gemaakt van carbon en hoogwaardig aluminium. Ze worden gekenmerkt door een precieze, aerodynamische vorm, die de luchtweerstand minimaliseert en een ergonomische grip biedt. Op deze manier zet het Deda-stuur een nieuwe standaard op het gebied van comfort en performance, die je kunt voelen.
  • Meer aerodynamica, meer lichtheid en meer stijfheid - dat is wat de Superzero-RS-serie biedt. En ja, het is mogelijk om de luchtweerstand en het gewicht nog verder te minimaliseren en een nog ergonomischere en comfortabelere positie te bereiken. De combinatie van Deda-stuur en Deda-stuurpen van de Superzero-RS-serie is hier het bewijs van. 

Zero series – onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding voor bike-fanaten

Deda-kwaliteit tegen betaalbare prijzen: de hoogwaardige en robuuste sturen, stuur- en zadelpennen van de serie Deda Zero zijn gericht op betrouwbaarheid en performance. Hiervoor hoef je niet diep in de buidel te tasten.

  • Zero 100: Sinds de introductie in 2006 is de Zero-100-serie een van de populairste series van Deda Elementi. Je hebt de keuze tussen verschillende Deda-sturen - welke kies jij?
  • Zero 2: De perfecte mix van technologie en design - dat beschrijft de Zero2-serie heel goed. Hij is gemaakt voor bikers met hogere ambities.
  • Zero 1: De kit van de Zero1-serie overtuigt met lichtheid, stijfheid en stijl. Uitdagende doelen worden snel bereikt met de bike-parts.

Innovatie van topklasse - Deda Elementi's RHM-concept voor racefietssturen

RHM staat voor Rapid Hand Movement. Het innovatieve stuurontwerp van Deda Elementi zorgt ervoor dat je je handen sneller en efficiënter in een andere positie kunt brengen. Deda-RHM-sturen worden gekenmerkt door een korte reach en een compacte drop, waardoor je snel van grippositie kunt wisselen van het bovenstuur naar het onderstuur. Deda-racefietssturen met het nieuwe RHM-Evo-design bieden dankzijn de nog kortere drop een nog comfortabelere positie bij het rijden op het onderstuur. Wat dat voor jou betekent? Een efficiëntere krachtoverbrenging, minder vermoeidheid en meer comfort tijdens het rijden.

Deda-sturen online kopen bij BIKE24 – Italiaanse kwaliteit met één klik

Bespaar tijd en geld en bestel je nieuwe Deda-stuur in onze online-shop. We hebben alles wat je nodig hebt om je fiets uit te rusten met innovatieve technologie en Italiaanse elegantie. Van sturen en stuurpennen tot Deda Elementi stuurlint in verschillende kleuren - als je dit allemaal online bestelt, heb je meer tijd om te trainen.